Thursday, 15 March 2012

Life : Previous Secondry School..miss it so much..;(

Assalamualaikum n HELLo there...:D


As you can see here, I want to tell you about my 'Super Duper Kakooii School'..Sekolah Menengah Agama Bukit Ibam..!!Ape..???Korang tak pernah dengar nama skolah ni..Tak pelik la korg tak pernah dengar kan..Sekolah aku ni hakikat nyer terletak jauh daripada haruk piruk kota..pekik terlolong kendaraan..hawa beracun kota..Senang kata terletak agak pendalaman la..TAPI untuk pengetahun korang..sekolah aku ni antara sekolah agama yang tercantik dan terbersih kat PAHANG tau..:D..(bangge giler)..n I really have a great moment there..SERONOK blajar kt situ tau..Kalau nk cerita pasal life aku kt sane, memang sampai esok pon tak abiz..haha..tadi aku melawat la FB sekolah aku..tengok pic sekolah la kan..TAPI waa..sekolah da lain giler..CANTIK GILER..!!SO aku nak tunjuk la pada korang semua 'My Super Duper Kakooii Scholl'..Lets the picture talk for it..so enjoy ok..:D

Pintu pagar 
#rindu kat Pak Guard..hehe:P


Air Pancut 
#time aku dulu xde tau

Jalan Masuk
#Kereta Saga tuh..kereta Cikgu Akaun aku tuh..:D


Kawasan Kolam Ikan



Kawasan Sekolah
#eh..tu la Cikgu Akaun aku..Cikgu Karim:D



Kolam Ikan
#kt sini la aku kene denda basuh kolam..sebab tak pergi surau time subuh..haha



Kolam Ikan..:D
#kalau tak kerana aku..ko kotor tau..(padahal kene denda..haha)


Kawasan Taman Cendawan


View sekolah daripada Taman Cendawan


Kawasan dating..haha


Kawasan-Kawasan Sekolah
#rindu giler la sekolah:D

Ok..tempat aku kawad dulu
#selalu kene marah dengan Inspektor 'Misai'..hahaha

Hiyargh..ni tempat ber'taekwando'
#alahai teringin la nk sambung blaja taekwando..

Tempat lepak Aku n Member2 aku..haha
#ade lg ke name aku kt ats meje tuh..hik3

Court Futsal
#tempat melepaskan tekanan belajar..:D

Bangunan PINK..haha
#ini adalah Aspura..bukan Aspuri..:P

ASPURA ok..bukan ASPURI

ASPURA..!!
#napelah warne PINK..!!

Ha..ni barulah Aspuri..
#untungla bangunan baru..=.=

Aspuri..cantik kn..??

Tempat Melantak a.k.a Dewan Makan..hak3

Taman Refleksi..:D

Balai Budaya
#aku la yang cat balai ni..bangge3

Anak warden..:D
#dulu kecik lg kot..sekarang da besor da ko yek..hehe

Time sekolah dulu..tak sabar2 nk habiz..tak sabar2 nak melangkah keluar daripada sekolah..TAPI bile da melangkah keluar ni..rase nk balik sekolah macam dulu2 je..ALAHAI..I wish I can back to the past..:(

#Sebenarnya banyak lagi tempat yang aku tak tunjuk..SEBAB kt FB ade pic2 ni je kot..nnt kalau aku pi melawat sekolah nanti..aku tangkap gambar byk2 kasik korang layan..

#aduhai..hampir2 je menitiskan air mata terkenangkan zaman sekolah dulu..sweett sangat...:D


2 comments:

cikmeezo said...

Aduhh kau ni, mengingatkan zaman sekolah aku la! Rindu glerrr dulu2.

Muhammad Zarin Ibnu Mislan said...

Eleh..sekolah ko dekat dengan rumah ko je kot..bile2 mase je boleh p ziarah..untungla..=.=""..hek3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...